Hem / Nyheter / Resultat klubbmästerskap 1 av 5

Resultat klubbmästerskap 1 av 5

Vilken start på tävlingssäsongen vi fick i söndags! Strålande sol och mild vind vilket gav oss mer eller mindre perfekta förutsättningar för tävlingen.

Bromölla Race Boat Arena gästades av deltagare och besökare från Tingsryd i ”norr” till Malmö i söder. Dessvärre föll en del av startfältet bort redan innan tävlingen kunde börja då vatten lätt letar sig in i radiorum och kolv/foder ibland får för sig att skära. Ni vet hur det är.

Som vanligt var det tät racing och de små marginalerna som avgör. Värd att nämna är inte minst vårt senaste tillskott, Stefan Johansson från Kivik som knep andraplatsen i 2,5 special inte bara en gång utan genom att köra de två heaten utan avbrott och få ihop 58 varv båda gångerna.

Nästa klubbmästerskapsdeltävling kör vi den 31/5 och innan dess kör vi den första deltävlingen i FSR-V SM den 16-17/5.

Resultat KM1 2015

Klubbmästerskap 2015 – Tabell

IMG_0054 IMG_0055 IMG_0056 IMG_0058 IMG_0062 IMG_0064
Top